tirsdag den 12. juli 2011

Travlhed, dog ikke på bloggen...

Ja, vi beklager den manglende aktivitet på bloggen den seneste tid. Vi har nu fået en del opfordringer til at opdatere bloggen, så må det også være på tide. Sådan et krav kan man jo ikke tillade sig at overhøre. Vi må jo levere det folket vil have, ellers ender det måske som i Frankrig i slutningen af det 17'ende århundrede.

Anyways, det har været begivenhedsrigt i det engelske på det seneste. Mens vi fortsat fik kørt forsøg, nogle med mere positivt outcome end andre, fik vi også tid til at fejre fødselsdag med kage, termiske bade og røde bøffer i Bath med Anne, curry hos Uncle Rasalingam i London, på morbærjagt på Bond Street med Sofie, Wales og engelsk idyl i Cotswold med Mamma og Pappa Pryds, Wimbledon med Jeppe og Gary's højskolevenner samt øl, pizza og kage på übercool italiensk bageri-bar i London.

Wimbledon blev overværet, ikke så classy med jordbær og champagne, men en lynhurtig sultstillende burger, men med udsyn fra første parket til Federer (tak til Neil og Neils far for Centre Court billetter).

Imellem alle disse pligter har der selvfølgelig også været tid til at køre forsøg. Mens der var masser af forsøgpersoner i maj og juni, men problemet var nålen, er problemet for tiden manglende forsøgspersoner mens nålen ofte formår at blive i. Forskning er en bitch!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar