søndag den 29. maj 2011

Modvind

Det ser ikke så godt ud her i maj. Rigtig mange potentielle forsøg er gået i vasken, hvilket har betydet, at vi mere eller mindre er gået nogle skridt tilbage. Den udvikling skal vi have rettet op på og er derfor stadig optimistiske for at vi får mere succes i juni måned.
Det går egentlig meget godt i starten af måneden, men så vender det desværre. Flere årsager har medvirket til de dårlige resultater. Nålen har tendens til at hoppe ud under forsøget, nogle forsøgspersoner besvimer ved synet af nålen, nogle dropper ud af forsøget og det værste...når arterien der skal kanuleres slet ikke kan findes! Vi skulle have nået 23 appelsiner i denne måned, men det er kun blevet til 14. Hele 9 forsøg er gået i vasken!

Selvom det er hårdt at se på, er humøret nu ikke helt nede. Vi har nydt hyggeligt selskab med Martin Sheen i "The Way" og jublet højt sammen med diverse forboldfanatikere, da Barca tog pokalen i går. På trods af lidt modvind og regn her i England, så fortjener ugen alligevel en middel karakter.

☁ ☁ ☁

Ingen kommentarer:

Send en kommentar