mandag den 4. april 2011

Still waiting

Så er endnu en uge forsvundet i fortiden og det er tid til et lille tilbageblik.

Arbejde på PLUS siden:

  • Vi tjekker stadig mails hele tiden. Men fra at tjekke mails hver 5. min - er det blevet til hver 10. Kæmpe fremskridt!
  • Vi har kørt VOP'er et par gange - og er næsten udlærte!
  • Vi har endelig fået arrangeret vores andet møde med vores hovedvejleder (WOW!)

Arbejde på MINUS siden:

  • Der er aldrig kage...
  • Det er blevet bestemt på et afdelingsmøde, at de to danske medicinstuderende skal deltage i kurser, hvor man lærer at tage blodprøver....og håndtere medicinpumper. WTF?!
  • Stadig intet svar fra Etisk Komite


Det sjove sker selvfølgelig udenfor arbejde. Vi var i mandags inde og se Sune spille rugby mod Georgiens landshold - desværre fik Oxford en ordentlig røvfuld. En kamp der endte med et pinefuldt resultat på 38-13. Skylden pålægger vi Sunster.
Mens vi alligevel er her, har vi bestemt os for at afprøve et par spisesteder og hyggelige café kroge her i Oxford. I denne uge har vi været i Jericho for at snuse til én af dens lækre restauranter. Vi endte hos THE BIG BANG, der serverer en middelgod pølse med mash, lidt ærter og en utrolig fed sovs. Just the way we like it. Ikke noget specielt, men helt ok...
Til gengæld er stamstedet for en god kop kaffe måske fundet. Indtil videre er det den hyggelige (men alt for travle!) café på Turl Street ved navn "The Missing Bean". De laver en herre god Thaï!

Fredag havde vi Meatball Competition mod en svensk kollega fra The Lab. Han påstod, hans deller var noget mere smagfulde end de danske. Det skulle selvfølgelig afprøves! Med mundtlige invitationer kastet til højre og venstre, var der endelig dømt krig i køkkenet. Helt overraskende mødte 10 unge mennesker op til en forrygende og utrolig tæt konkurrence. Desværre er der stadig tvivl om, hvem de rigtige vindere er. Jeg er dog sikker på, at  Prydsefars æblekage i sidste ende tippede konkurrencen til vores favør!

Lørdag bytur - søndag løbetur. Også er det sørme allerede blevet mandag!

Ugens karakter : (Mest på grund af det lade vejr)

♣ ♣ ♣ ♣

Ingen kommentarer:

Send en kommentar