lørdag den 12. marts 2011

Solskins lørdag!

En lidt hård start må vi nok indrømme, men når det kommer til stykket, så har det faktisk været en ret så god uge. Vi har ordnet de fleste praktiske ting, såsom vores boligsituation, fået fast arbejdsstation og helt klart ugens højdepunkt... CYKLER!
Min skønne skønne, super seje og fantastiske retro racer cykel!

Humøret ændrede sig momentalt, da vi hentede vores cykler igår. Fra at ligne nogle hængerøve med virkelig ømme fødder, susede vi afsted på vores second-hand cykler gennem de små snørklede veje og fandt da hurtigt til rette i Oxfords gader. Vi endte med et kæmpe smil i Jericho området, der huser mange hippe restauranter og fine pubs. Prydsefar har siden vi ankom ævlet løs om indisk curry, så vi stoppede forbi "Jamal" igår. Maden smagte af ingenting og kan slet ikke sammenlignes med Pappa Rasalingam's hjemmelavede curry i Struer. Vi blev i øvrigt smidt ud af restauranten efter 30 min, fordi de pludselig fik for mange kunder i butikken...!

Marathonformen skal jo vedligeholdes, så mens Kasper sov længe, fik jeg løbet mig en god lang tur her til morgen. Blev overrasket over det dejlige forårsvejr, der har ramt Oxford den sidste uges tid. Vi bringer åbenbart solskin med os, hvorend vi tager hen :)
Her foran en super skøn vintage forretning, hvor jeg har købt den fineste hjemmestrikkede trøje

Som Kasper allerede har nævnt, fik vi idag endelig tid til at shoppe stort til vores lejlighed og den er allerede blevet noget mere hjemlig og hyggelig. Der blev også tid til vintageshopping, bogshopping og skoshopping. Man skal jo forkæle sig selv engang i mellem...
Prydsefar i taxa'en efter en meget lang shoppedag - total smadret og sulten


Vi har altså haft en god uge og jeg glæder mig faktisk allerede til den næste. Desværre kan vi endnu ikke påbegynde vores projekter, da vi stadig venter svar fra Etisk Komité. Den skulle eftersigende være lige på trapperne og når den er i hus, kan vi så småt rekruttere forsøgspersonerne. Det var updaten for denne gang. Håber I har det godt!
Ugens karakter: $ $ $ $
GOD WEEKEND - VI SKAL I BIO :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar