lørdag den 12. marts 2011

Vores nye hjem

Efter at have sovet lidt længe denne lørdag, tog vi i byen for at købe boligtilbehør, så vores ellers så upersonlige og tomme lejlighed kunne blive piftet lidt op. Vi endte med at købe en hel del, og Gowry blev endda tilråbt "Way to shop" da hun kom vraltende med alle hendes poser! Nu er lejlighed noget mere hyggelig og brugsvenlig til Gowry flytter ind pa mandag. Før og efter billeder følger snarest...

Vi har også fået købt nye, second-hand, cykler! En gammel, men flot Peugeot-racer til Gowry, og en gammel, men næsten ligeså flot mountainbike til mig. Det gør det noget lettere at komme rundt i Oxford og til hospitalet, så alt i alt en glimrende weekend so far!

I aften tager vi i biografen og ser filmatiseringen af Haruki Murakamis "Norwegian Wood", en bog vi begge holder utrolig meget af, så blir spændende at se den omsat til det store lærred. Og til jer som endnu ikke har læst Norwegian Wood lyder en stor anbefaling herfra. Om den er ligeså god på film får i svar på næste gang i kaster et blik på bloggen.

Ellers er der vist kun at ønske fortsat god weekend til jer alle.

1 kommentar:

  1. Naj,hvor fedt!! Elsker Murakami, især Trækopfuglens krønnike. Er i gang med "Sputnik min elskede". Fortæl om filmen !!!
    Rigtig god weekend!
    Holly's

    SvarSlet