søndag den 20. marts 2011

Status for ugen

Så er det søndag eftermiddag og tid til at gøre status for ugen der gik. Solen og foråret har for alvor ramt Oxford, og de japanske kirsebærtræer er sprunget flot ud. Tidligere på ugen fik vi dejligt besøg af Christoffer. Sammen har vi alle tre været på en lille pubcrawl, og udforsket byen, historien, Themsen og den omkringliggende britiske countryside til fods og på cykler.

Fagligt har vi været flittige og gået i kongers, nobelprismodtagere, premierministre, Tolkien og Einsteins fodspor og studeret på det lille, men gamle Duke Humfrey bibliotek dateret tilbage til 1450. Er dog sikker på at vi ikke tilbragte helt ligeså lang tid her som vores forgængere.

I morgen er det tilbage på hospitalet og laboratoriet. Vi venter stadig på, at kunne komme ordentlig i gang, men det kræver masse af papirarbejde og godkendelser som også tager tid, hvilket må siges at være en lidt kedeligere del af forskertilværelsen. Til gengæld kan vi glæde os til endnu et besøg i ugen der kommer når Christoffer bliver erstattet af Anne.

Ugens karakter må falde på:

$  $  $  $  $

Fortsat god søndag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar